Hillside Beach Club

Reizen

Het reizen naar Hillside Beach Club

Turkije is een populaire vakantiebestemming voor veel reizigers vanuit Nederland en België en vele toeristen zoeken hier jaarlijks de zon op aan een van de vele prachtige stranden die dit land met rijke culturele historie bezit.

Fethiye ligt tussen de grotere steden Antalya en Marmaris in. Door de ligging aan een schitterende baai is de temperatuur in Fethiye het hele jaar door aangenaam.
Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je met een tussenstop in Athene (en Rhodos) of Istanbul op de internationale luchthaven Dalaman Airport, een vlucht van tussen de 7 en 12 uur, afhankelijk van de overstap. Vanaf Dalaman wordt je met een gratis shuttlebus naar het resort Hillside Beach Club in Fethiye gebracht, een rit van iets meer dan een uur.
De Turkse Rivièra heeft meer te bieden dan alleen maar prachtige zee en strand. Je vindt hier ook vele badplaatsen met een rijke historie en vele opgravingen en ruïnes uit het Byzantijnse tijdperk.

Visum

Sinds 2 maart 2020 hebben Nederlanders die Turkije bezoeken voor toeristische doeleinden geen visum meer nodig indien het bezoek voor een periode van maximaal 90 dagen is. Het tijdsverschil met Nederland is in Fethiye 1 uur.

Valuta

De Turkse Lira wordt overal in Turkije geaccepteerd, maar je kunt op sommige plaatsen, met name in de grote steden ook met Euro’s of Amerikaanse dollars betalen. De wisselkoers zal echter vaak niet erg gunstig zijn. Turkije is relatief goedkoop vanwege de lage koers van de Lira. Houd echter rekening met het feit dat handelaars de prijzen vaak op proberen te drijven. Afdingen is dan ook gebruikelijk. .

COVID-19 reisadvies voor Turkije

Houd er bij alle bestemmingen binnen Turkije rekening mee wat het reisadvies voor dit land is ten tijde van je reservering in verband met de COVID-19 situatie. Deze kan periodiek wijzigen, dus zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste reis- en visuminformatie voordat je een reis naar de Turkije boekt. Voor de laatste informatie kun je terecht op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Daarnaast kan het zijn dat het hotel in verband met genomen social distancing maatregelen bepaalde aanpassingen zal doen ten aanzien van activiteiten of voorzieningen vanwege het maximum toelaatbare aantal gasten op elk moment, dus houd daar rekening mee.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 768 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen