Hillside Beach Club

Omgeving

Hillside Beach Club heeft alles in huis om uw te vermaken en een geweldige vakantie te bezorgen. Op 4 kilometer afstand bevindt zicht het centrum van Fethiye. Wilt u een uitstapje maken, dan hebben wij een aantal suggesties voor u.

Bent u benieuwd naar de Turkse en Griekse mythologie? Bezoek dan de ruines en grotten in en rondom Fethiye. Eeuwenoude historische verhalen en ontontdekte schatten bevinden zich diep in de grotten en onder de grond van de Golf van Fethiye. Bekijk hoe de religieuze samenleving van vroeger en nu zich tot elkaar verhouden door een rondleiding te nemen en geïnformeerd te worden over de oude badplaatsen, moskeen en architectuur tot stand zijn gekomen.

Fethiye

Deze prachtige kustplaats met een brede kuststrook ligt op 4 kilometer afstand van het hotel. Er rijdt een hotelbus op en neer waar u gebruik van kunt maken. In Fethiye bruist het van het leven. U treft vele winkels en eet- en drinkgelegenheden aan. Als u op zoek bent een souvenir of de Turkse lekkernijen wilt proeven, dan is een bezoek aan Fethiye een aanrader. U kunt tot na middennacht een breed scala aan eten kopen, variërend van Turkse pizza’s tot Hollandse snacks. De discotheken en bars zijn tot in de late uurtjes geopend.

Boottochten

Snorkeren, duiken en zwemmen van af een boot terwijl u van eiland naar eiland hopt. U kunt een reservering maken bij Hillside Beach Club of naar een particuliere aanbieder in Fethiye. Wij raden u aan om te boeken via het hotel omdat de kwaliteit simpelweg hoger ligt dan een onbekende boottochtaanbieder die niet om haar naam geeft. Bij Hillside Beach Club is het eten inbegrepen en is uw boottocht tot in de details goed verzorgd.

Op minder dan een uur varen ligt het Griekse eiland Rhodos. Wilt u veel variatie? Kiest u dan voor de 12 eilanden tour. Tip: neem uw camera mee! U vaart langs bijzondere plaatsen met prachtig uitzicht. Reist u met een grote groep? Misschien komt u dan in aanmerking voor een privé tocht. De Maanlicht tour neemt u mee naar een rustige plaats waar u in heerlijke stilte onder het genot van een drankje kunt genieten van het maanlicht en de sterrenhemel die rond de evenaar goed te zien is.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 768 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen