Hillside Beach Club

Kamers

Het vijfsterrenresort Hillside Beach Club beschikt in totaal over 330 comfortabele en modern ingerichte kamers, verdeeld over 5 kamertypes. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, TV, telefoon, minibar, kluis, douche, toilet en haarföhn.

Vanuit de meeste kamers heb je als gast tijdens je verblijf een prachtig uitzicht over het blauwe zeewater van de Middellandse Zee. Er zijn ook kamers die uitkijken over het park.
Hieronder vind je een overzicht van de soorten kamers die beschikbaar zijn in Hotel Hillside Beach Club.

Club eenpersoonskamer

Voor degenen die alleen reizen zijn er de standaard Club eenpersoonskamers met een oppervlakte van 20 m2. De kamer is geschikt voor 1 volwassene, eventueel in combinatie met een kind.
De kamer beschikt over een comfortabel Kingsize bed. Verder is de kamer voorzien van airconditioning, TV, telefoon, minibar en kluis. De badkamer beschikt over een douche, toilet en haarföhn.

Club Tweepersoonskamer

De Club Tweepersoonskamers zijn 30 m2 groot en zijn voorzien van een Kingsize bed en bieden ruimte aan twee volwassenen (en eventueel 1 kind). Bij het boeken van deze kamer wordt er voor anderhalve persoon gereserveerd. De kamers hebben gedeeltelijk uitzicht op zee.

Deze kamer is voorzien van airconditioning, LCD-TV, telefoon, minibar en kluis. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en haarföhn.

Superior tweepersoonskamer met privéterras

Voor wat meer ruimte zijn er de Superior tweepersoonskamers met eigen terras geschikt voor 2 tot 3 personen. Deze kamers zijn 40 m2 en met het privéterras bieden deze kamers een spectaculair uitzicht op zee.

De kamers beschikken over airconditioning, LCD- TV, telefoon, minibar en kluis. De badkamers ervan zijn voorzien van een douche, toilet en haarföhn.

Superior gezinskamer met privéterras

Deze kamer geschikt voor families beschikt over twee aparte slaapkamers, een met twee bedden en een met een Kingsize bed, en heeft een vloeroppervlakte van in totaal 50 m2. De kamer beschikt over een groot terras met uitzicht op zee. Met zijn ruime opzet, en lichte en natuurlijke inrichting, biedt deze bungalow ruimte aan 3 tot 4 volwassenen, of 2 volwassenen met 3 kinderen.
De gezinskamer beschikt over airconditioning, LCD- TV, telefoon, minibar en kluis. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en haarföhn.

Tweepersoonskamer met uitzicht op het park

Deze tweepersoonskamers zijn 35 m2 groot en beschikken over een balkon met uitzicht over het park. De kamer kan worden gebruikt door 2 volwassenen, of maximaal 3. De kamer beschikt over airconditioning, LCD- TV, telefoon, minibar en kluis. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en haarföhn.
Alle soorten kamers van Hillside Beach Club beschikken verder over koffie- en theefaciliteiten op de kamer.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 768 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen