Hillside Beach Club

Activiteiten

Entertainment

Het hotel beschikt over een eigen animatie- en entertainmentteam, bestaande uit 30 personen, dat dagelijks diverse entertainmentprogramma’s uitvoert voor jong en oud. Niet alleen kinderen zullen zich hierbij vermaken, maar ook ouders en ouderen zullen genieten van de vele activiteiten en spelletjes die gratis en vrijblijvend toegankelijk zijn voor alle gasten van het hotel.
Zo worden er goochelshows en comedyshows georganiseerd, (aqua-)aerobics, kunstopdrachten, dansen, spelletjes in het zwembad en vinden er prijsvragen en live muziek plaats. Ook is er een kinderclub en minidisco.

Watersporten

Met het prachtige blauwe water van de baai voor de deur wil je het liefste gewoon de hele dag aan het strand en in het water doorbrengen. Hillview Beach Club biedt zelf diverse niet-gemotoriseerde watersporten aan, zoals snorkelen, surfen en kajakken. Als je bijvoorbeeld een jetski wilt huren of met een parachute achter een speedboat wilt hangen, dan kan dit ook via de particuliere aanbieders buiten het hotel. Je kunt hier behalve paragliden en jetskiën ook duiken en duiklessen volgen.

Boottocht

Er zijn vele boten te huur om de prachtige omgeving van de kustlijn te verkennen. Je kunt een boot huren voor enkele uren, maar ook voor een volle dag en kunt daarbij bijvoorbeeld gaan snorkelen in een andere baai of meerdere eilandjes te bezoeken en verkennen. Hierbij kunnen ook kleine onbewoonde eilandjes worden aangedaan, waar de boot zal aanmeren en je kunt snorkelen. Als je voor een dagtrip kiest kun je gebruik maken van lunch aan boord van de boot.

Ook is het mogelijk een sunset cruise te ondernemen om te genieten van een romantische zonsondergang op zee met je partner, een ervaring om nooit te vergeten!

Jeep Safari Fethiye

Een Jeep safari is een avontuurlijke excursie waarbij je van het hotel kan worden opgehaald om per Jeeps in een convooi verschillende historische locaties te bezoeken. De tocht brengt je naar de oude stad Tlos, waar je de ruïnes van deze oude Lycische stad kunt bekijken, die teruggaan naar 2000 v. Chr. Je vindt hier ondermeer oude Romeinse baden, theaters, tombes en een stadion. Vervolgens zal de safari eveneens de Saklikent Gorge aandoen, een bergkloof, die met 18 km een van de langste van Europa is. Je kunt hier door het ravijn wandelen, waar het smeltwater van de bergen tussendoor stroomt. Het water is slechts een paar graden boven nul, maar kan tot je middel of hoger komen, dus wees voorbereid op een nat pak en breng zwemkleding mee.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 768 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen